Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/17/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-hoda-za-svobodu.htm
новини, 17 жовтня 2018

У Кропивницькому відбудеться Хода за свободу


Європейський день боротьби з торгівлею людьми започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом, як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.


Торгівля людьми є глобальним злочинним бізнесом, сучасною формою рабства, що грубо порушує права людини. Ця діяльність є найшвидше зростаючою кримінальною діяльністю у світі. За оцінками Міжнародного центру із запобігання злочинності ООН, щорічний грошовий обсяг за даний транснаціональний злочин становить 30 мільярдів доларів на рік, що робить його другим за величиною після торгівлі наркотиками.


Як повідомили в управлінні молоді та спорту міської ради, з метою відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, Кропивницький долучається до проведення «Ходи за свободу», яка відбудеться в усіх областях України - повідомляє сайт Міської ради Кропивницького.


Захід в обласному центрі розпочнеться о 14.00 на площі Героїв Майдану, м. Кропивницький.


Не будь байдужим! Долучайся!


834Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: