Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/17/rjatuvalniki-kirovogradschini-vidpratsjuvali-dii-signalu-zbir-avarija-.htm
новини, 17 жовтня 2018

Рятувальники Кіровоградщини відпрацювали дії сигналу «Збір-аварія»


З метою підтримання постійної готовності до оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації в Управлінні та пожежно-рятувальних підрозділах У ДСНС України у Кіровоградській області проводяться раптові перевірки за сигналом «Збір-Аварія» - повідомляє Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області. 


Сьогодні, 17 жовтня був оголошений навчальний сигнал, який мав на меті перевірити боєздатність існуючої системи оповіщення та взаємооповіщення співробітників Служби порятунку та їх готовності до реагування на надзвичайні ситуації в разі їх виникнення. В рамках відпрацювання перевірено зовнішній вигляд рятувальників, комплектацію тривожних валіз та засобів індивідуального захисту органів дихання, які має кожен працівник.


Керівництво Управління, врахувавши отримані результати, визнала особовий склад підрозділів готовим до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і мінімізації їх наслідків для населення за будь-яких умов.


       

814Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: