Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/17/kropivnitskim-shkoljaram-pojasnili-jak-slid-povoditis-z-vibuhonebezpechnimi-predmetami.htm
новини, 17 жовтня 2018

Кропивницьким школярам пояснили, як слід поводитись з вибухонебезпечними предметами


16 жовтня працівники Управління ДСНС в області та навчально-методичного центру цивільного захисту і безпеки життєдіяльності взяли участь у навчальному семінарі для учнів Кропивницького, який був організований працівниками обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області .


Фахівець групи піротехнічних робіт АРЗСП У ДСНС в області розповів, як потрібно поводитись у випадку виявлення боєприпасів часів Другої світової війни. Зокрема учні дізнались, як і коли мешканці Кіровоградщини натрапляли на небезпечні знахідки, який алгоритм дій у такому випадку, кому і за якими телефонами потрібно повідомити про знахідку.


Про сучасні вибухонебезпечні предмети, про заходи безпеки при їх виявленні, про способи запобігання травмуванню і загибелі під час вибуху присутнім на семінарі розповів викладач НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області.


Під час семінару в учнів також була нагода подивитись на макети боєприпасів часів війни та переглянути пізнавальні слайди на відповідну тематику. Усім учасникам роздали застережні листівки.


                  


660Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: