Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/17/agentsija-hmarochos-zaproshue-na-neformalna-zustrich-bezpechne-misto-siloju-gromadi-media-ta-politsii-.htm
новини, 17 жовтня 2018

Агенція "Хмарочос" запрошує на неформальну зустріч «Безпечне місто силою громади, медіа та поліції»



 18 жовтня о 13:00 в Прес-клубі реформ (м. Кропивницький, вул. Чикаленка, 1 а, кім. 115) на неформальну зустріч «Безпечне місто силою громади, медіа та поліції» зберуться разом автори безпекових ініціатив, активісти з усіх районів міста, які вже мають досвід співпраці з поліцією, журналісти, представники органів місцевого самоврядування, поліцейські .



Агенція сталого розвитку "Хмарочос" вірить в громадські ініціативи, які рухають активні жителі Кропивницького і хоче, аби за принципом співдії поліції та громади наше місто ставало безпечнішим і відповідальнішим.



Ми очікуємо, що цей простір стане місцем народження спільних ідей та проектів для взаємодії громади, медіа та поліції. Тому ініціюємо неформальну зустріч на тему «Безпечне місто силою громади, медіа та поліції».


Дбаєте про безпеку у своєму дворі, мікрорайоні, вулиці? Приходьте і розкажіть нам про це.
Цікавитеся безпековими практиками?


Слідкуєте за подіями в місті та повідомляєте про правопорушення на "102"? Активно пишете про правопорушення в соцмережах?


Знаєте про проблеми, а не знаєте, як їх вирішити?


Ця зустріч допоможе знайти відповіді на ваші запитання.


Вхід вільний.


Організатори забезпечують каву-чай-смаколики.


Зустріч організовує Агенція сталого розвитку "Хмарочос" у рамках проекту «Будь видимим» за підтримки Police Training Assistance Project - PTAP


1040Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: