Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/16/rjatuvalniki-nagadali-gospodarjam-pro-bezpeku-v-domivkah-foto-.htm
новини, 16 жовтня 2018

Рятувальники нагадали господарям про безпеку в домівках (ФОТО)


У багатьох оселях кіровоградців уже розпочався опалювальний сезон, багато господарів вже почали користуватися електрообігрівачами, пічним опаленням та газовими приладами. Щоб запобігти пожежам у житловому секторі, працівники Служби порятунку проводять роз’яснювальну роботу серед населення та нагадують про негативні наслідки порушення правил пожежної безпеки у побуті, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


12 жовтня працівники районного підрозділу Управління ДСНС в області провели профілактичне відпрацювання житлового сектора смт Олександрівки. Організатори рейду наголосили, що необхідно користуватися лише справними обігрівачами, категорично забороняється використовувати саморобні або несертифіковані електроприлади, а також самостійно здійснювати ремонт обігрівальних систем та приладів. Олександрівчанам порадили ще до початку опалювального сезону перевіряти, у якому стані перебувають груби, печі та плити, димоходи та витяжки. Розповіли про ознаки отруєння чадним газом,  нагадали телефони екстрених служб та порядок дій у разі пожежі. Крім цього,  рятувальники застерегли громадян від необережного поводження з вогнем під час паління, розкидання тліючих недопалків та сірників, які також нерідко стають причиною пожеж з трагічними наслідками. Для більш ґрунтовного засвоєння знань з безпеки на завершення розмови рятувальники надали жителям Олександрівки застережні листівки.


   



703Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: