Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/16/rjatuvalnik-z-kirovogradschini-vzjav-uchast-u-zmagannjah-na-kubok-ministra-mvs-ukraini.htm
новини, 16 жовтня 2018

Рятувальник з Кіровоградщини взяв участь у змаганнях на Кубок міністра МВС України


14 жовтня у столиці нашої держави відбувся Відкритий кубок Міністра внутрішніх справ України зі стронгмену-2018.


У заході взяли участь 15 збірних команд силових структур України -  Національної поліції, Національної гвардії , Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій,  Міністерства оборони, Служби безпеки, Управління державної охорони України та Національного антикорупційного бюро України - повідомляє Управління ДСНС України у Кіровоградській області.


Змагання із стронгмену-2018 – особистісно-командні. До складу команд входили по 2 атлети та один тренер-представник. ДСНС України представляло 4 команди по два атлети. До однієї із команд увійшов і Олександр Поперечний з м. Кропивницький, який неодноразово захищав честь Управління ДСНС України у Кіровоградській області на різноманітних спортивних змаганнях,змагаючись із серйозними суперниками. Він працював із напарником із м. Черкаси. Цього разу учасники виконували наступні вправи: "арм-овер-арм" удвох;  естафети: фермер 100 кг 20 м + 20 м, 2 мішки 60 кг на 20 м; парний лог-ліфт на рази 150 кг; шина + бурпі з вистрибуванням на колесо (10 разів); парна тяга автомобіля.


У запеклій боротьбі наші спортсмени вибороли четверте місце!


Ми щиро вітаємо команду рятувальників та нашого Олександра і бажаємо сили, звитяги та нових спортивних звершень!


      

786Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: