Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/16/bilja-oleksandriiskogo-avtovokzalu-zlochinets-vihopiv-z-ruk-1-5-tisjachi-i-mobilniki.htm
новини, 16 жовтня 2018

Біля олександрійського автовокзалу злочинець вихопив з рук 1,5 тисячі і мобільники


Біля олександрійського автовокзалу злочинець вихопив з рук 1,5 тисячі і мобільники


Зловмисник помітив жертву із 1,5 тисячами гривень у руках та двома мобільними телефонами. Потерпілий стояв біля автовокзалу, по вулиці Садовій. Саме в цьому місці на 27-річного чоловіка з сусіднього району, і напав грабіжник. Зі своєю здобиччю він втік з місця злочину, повідомляють «Олександрійські новини».


«Виїздом на місце, слідчо-оперативною групою було встановлено, що потерпілий перебував в стані алкогольного сп'яніння неподалік від автостанції, де у нього невідома особа відкрито, без застосувань фізичного насильства, заволоділа його гаманцем, в якому знаходились гроші півтори тисячі гривень, а також двома мобільними телефонами марки "Нокіа". Потерпілий прикмети зловмисника не запам'ятав», - повідомив подробиці події «Олександріським новинам» начальник сектору моніторингу Олександрійського відділу поліції Сергій Козловський.


Про пограбування потерпілий повідомив о 5.30 ранку 13 жовтня.


За даним фактом порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України.


 Фото "Pixabay"


1020Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: