Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/12/z-pochatku-roku-na-kirovogradschini-bilshe-sta-osib-pozbavleno-batkivskih-prav.htm
новини, 12 жовтня 2018

З початку року на Кіровоградщині більше ста осіб позбавлено батьківських прав


Протягом 9 місяців поточного року поліцейські спільно з представниками служби у справах дітей провели майже 2 тисячі рейдів, в ході яких було виявлено більше 440 дітей, що проживають у несприятливому середовищі. Із зазначеної кількості 126 неповнолітніх вилучено з несприятливого середовища - повідомляє відділ ювенальної превенції управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.


Під час проведених заходів здійснено 4092 перевірки утримання дітей, що проживають в сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах, та складено відповідні акти обстеження житлово-побутових умов.


За результатами проведених спільних перевірок 115 осіб позбавлено батьківських прав.


Поліцейські разом із представниками служб у справах дітей нині вживають заходів, спрямованих на поглиблення профілактичної роботи з такими родинами, аби упередити залишення дітьми домівок та вчинення стосовно них будь-яких протиправних дій чи бездіяльності з боку дорослих.

 

фото - Вільне життя


842Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: