Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/12/z-pochatku-roku-fiskali-otrimali-maizhe-shist-soten-pismovih-zvernen-vid-gromadjan.htm
новини, 12 жовтня 2018

З початку року фіскали отримали майже шість сотень письмових звернень від громадян


Протягом січня-вересня цього року на розгляд до органів ГУ ДФС у Кіровоградській області надійшло 587 письмових звернень від громадян, що на 239 звернень більше, ніж за відповідний період 2017 року. Обираючи засоби комунікації, заявники здебільшого користуються поштою, послугами уповноваженої особи або надсилають звернення через інші органи влади. За видом звернень - 580 заяв та 7 пропозицій, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Із загальної кількості, 567 звернень виконано в термін та                               20 - знаходяться на виконанні.


Всього протягом січня-вересня 2018 року звернувся 641 громадянин. Здебільшого їх цікавили питання фінансової та податкової політики, зокрема контрольно-перевірочної роботи, а також інформували про ухилення від сплати податків.


Також за вказаний період надійшло 11 колективних звернень від                         65 громадян, в яких порушувалися питання проведення перевірок та ухилення від сплати податків. Усі вони розглянуті та надано письмові відповіді.


За січень-вересень цього року здійснено 145 прийомів за зверненнями громадян, що на 106 прийомів менше, ніж за цей же період 2017 року. Переважна більшість звернень громадян, що надійшли під час особистого прийому, стосувалися адміністрування податків, контрольно-перевірочної роботи, реєстрації та обліку платників, податкової звітності.



701Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: