Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/12/u-kropivnitskomu-vshanuvali-pam-jat-geroiv-zagiblih-na-shodi-ukraini.htm
новини, 12 жовтня 2018

У Кропивницькому вшанували пам’ять Героїв, загиблих на Сході України


Сьогодні, 12 жовтня, напередодні Дня захисника України, заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін та секретар міської ради Андрій Табалов відвідали Алею Слави почесних воїнських поховань на Рівнянському кладовищі, щоб вшанувати пам’ять загиблих Героїв, які поклали своє життя, захищаючи цілісність і незалежність своєї країни - повідомляє сайт Міської ради м. Кропивницького.


Цього дня на кладовища міста прийшли рідні і близькі, щоб віддати шану синам, братам, чоловікам, що хоробро відстоювали право свого народу жити у вільній країні.


З нагоди державного свята 57 сімей загиблих, військовополонених та зниклих безвісти, відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради, отримають матеріальну допомогу у розмірі дві  тисячі гривень кожній.


А ввечері кропивничани та гості міста запрошуються на площу перед міською радою для участі у реквіємі “Герої не вмирають”, присвяченому Дню захисника України. Початок реквієму о 19.00.



1201Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: