Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/12/na-kirovogradschini-chetvero-cholovikiv-nezakonno-vipiljuvali-lisosmugu.htm
новини, 12 жовтня 2018

На Кіровоградщині четверо чоловіків незаконно випилювали лісосмугу


У четвер, 11 жовтня о 21.45 до Новоархангельського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району невідомі особи випилюють лісосмугу - повідомляє Новоархангельське відділення Голованівського відділу поліції Кіровоградської області.


На місце події негайно прибули співробітники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативної групи. Поліцейські попередньо встановили, що до вчинення правопорушення причетні четверо мешканців району.


Особи встигли вирубати декілька дерев породи ясен загальним об’ємом близько восьми складометрів. Правоохоронці зупинили транспортний засіб, завантажений деревиною, яку зловмисники намагалися вивезти з лісосмуги.


Поліцейські проводять розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від штрафу і до обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.


       

749Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: