Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/12/dorozhniki-gotujutsja-do-zimi-perevirjajuchi-gotovnist-tehniki-ta-personalu.htm
новини, 12 жовтня 2018

Дорожники готуються до зими перевіряючи готовність техніки та персоналу


Перед початком роботи в осінньо-зимовий період дорожні організації по всій країні розпочали перевірку сил та засобів на готовність до роботи в надзвичайних погодних умовах.


На Кіровоградщині кожна філія ДП «Кіровоградський облавтодор», що будуть обслуговувати дороги державного значення взимку, провели тестування технічних засобів - повідомляє Прес-служба САД у Кіровоградській області.


Дорожні машини, що задіяні на ліквідації зимової слизькості та переметів показали повну готовність. Злагодженість дій є і в роботі працівників – на введені команди кожна ланка зреагувала оперативно та правильно визначили масштаби роботи і потреби в засобах (протиожеледній сумішші та паливно-мастильні матеріали).


  • Попереду зима і погода в цей час примхлива і непередбачувана, тож ми маємо вчасно зреагувати на зміни забезпечити безперебійний проїзд дорогами загального користування для автотранспорту, - зазначає начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Вадим Коюденко. – Зараз, доки немає ні снігів, ні морозів, ми повинні впевнитися, що кожен механізм, кожен гвинтик у цій системі працює і не буде підведе у потрібний момент.


Нагадаємо, минулого тижня керівники філій відзвітували про загальний стан готовності дорожніх підприємств до зими.





1202Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: