Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/11/u-malii-vistsi-ta-golovanivsku-planujut-stvoriti-navchalno-praktichni-tsentri.htm
новини, 11 жовтня 2018

У Малій Висці та Голованівську планують створити навчально-практичні центри


Про це під час засідання регіональної ради професійної освіти повідомив головний спеціаліст відділу закладів освіти управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Левошко. Він, відзначив, що зазначені навчально-практичні центри створюються на базі вже діючих закладів професійної освіти - повідомляє сайт Кіровоградської ОДА.


 Так, у професійно-технічному училищі №38 (смт Голованівськ) навчатимуть фахівців з професій електротехнічного виробництва, а на базі ПТУ №16 (м. Мала Виска) відбуватиметься підготовка спеціалістів зі зварювальних робіт. Передбачається, що у новостворених закладах навчатимуться учні з усієї області, а також стажуватимуться та проходитимуть курси перекваліфікації фахівці з відповідних спеціальностей з усієї України.


Загалом, на закупівлю навчального обладнання з державного бюджету було виділено 2,3 млн. грн. – для навально практичного центру у Малій Висці та 630 тис. грн. – для навально-практичного центру у Голованівську. Окрім того, з обласного бюджету для ремонту будівель та обладнання приміщень майбутніх центрів виділено по 260 тис. грн.


917Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: