Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/11/pres-konferentsija-komunalni-pidpriemstva-buti-chi-ne-buti.htm
новини, 11 жовтня 2018

Прес-конференція Комунальні підприємства: бути чи не бути


12 жовтня об 11.00 в приміщенні Громадського офісу Кіровоградської обласної державної адміністрації (площа Героїв Майдану 1, 4-й поверх) відбудеться прес-конференція за підсумками річної діяльності «Асоціації Політичних Наук» з адвокатування створення наглядових рад при комунальних підприємствах міста та Кіровоградської області - інформує Прес-служба АПН.


На заході буде презентовано глибокий аналіз діяльності комунальних підприємств за останні роки, їх прибутковість, рентабельність та користь для міста, а також порівняння з іншими обласними центрами.


Окрім того, експерти АПН розкажуть про свої подальші кроки в підвищені прозорості та ефективності роботи комунальних підприємств.


Для довідки: проект «Прозорі комунальні підприємства» здійснюється Центром Ейдос за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні. ГО «Асоціація Політичних Наук» є регіональним партнером Центру «Ейдос» і займається впровадженням проекту в Кіровоградській області.



911Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: