Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/11/dvoh-divchatok-jaki-znikli-v-novoarhangelskomu-raionu-znaishli.htm
новини, 11 жовтня 2018

Двох дівчаток, які зникли в Новоархангельському районі, знайшли


Повідомлення до Новоархангельського відділення поліції надійшло вчора, 10 жовтня, після 17-ї години. У ході самостійних пошуків родич однієї з дівчаток намагався самотужки наздогнати дітей, але вони встигли втекти.


На пошуки було піднято «по тривозі» весь особовий склад Новоархангельського відділення поліції та їх колег із Голованівського, Добровеличківського і Вільшанського районів області. До пошукової операції долучилися працівники управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, роти поліції особливого призначення поліції області, представники спілки АТО, мисливці району, а також небайдужі громадяни.


Для координації роботи поліції та громадськості на місці працювали тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління поліції області Руслан Горяченко та заступник керівника обласного главку поліції Олексій Ніколаєв.


Пошуки дітей проводилися протягом усієї ночі і продовжилися наступного дня.


Так, близько 12-ї години на околиці села Копенкувате Новоархангельського району місцевий житель побачив дівчинку та повідомив про її місцезнаходження поліції.


Іншу 10-річну дитину поліцейські з допомогою небайдужих громадян розшукали вже за годину. Дівчинку виявили на околиці села.


Обох дітей повернуто живими  та неушкодженими. На щастя, жертвою злочину вони не стали, нині неповнолітні передані батькам, повідомляє управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.


673Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: