Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/25/v-ustinivskomu-raioni-rjatuvalniki-navchali-ditei-pravilam-bezpeki-foto-.htm
новини, 25 вересня 2018

В Устинівському районі рятувальники навчали дітей правилам безпеки (ФОТО)


Незважаючи на постійну інформаційно-роз’яснювальну роботу, яка проводиться працівниками пожежно-рятувальної служби серед населення, пожежі у житловому секторі складають найбільшу частину надзвичайних подій, які виникають на території області. Найбільш розповсюджена причина – необережне поводження з вогнем. Тому правилам пожежної безпеки варто навчати змалечку. Хто найкраще це зробить, як не вогнеборці, які все знають про тонкощі приборкання вогню?


24 вересня працівники Устинівського районного сектора Управління ДСНС в області провели акцію «Запобігти. Врятувати Допомогти» для дітей, які навчаються у загальноосвітній школі села Криничуватка. Під час заходу школярам розповіли та показали, як працює відділення Служби порятунку: на якій машині виїжджають пожежні, якими інструментами і в яких ситуаціях користуються, який захисний одяг захищає рятувальників від впливу високої температури, вологи, ударів тощо. Дізнались учні й про причини, через які стаються пожежі, та як їх не допустити. У ході акції рятувальники запропонували дітям поміряти бойовий одяг і спорядження та позмагатись у вправності, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області. 


                  



2272Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: