Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/25/v-onufriivskomu-raioni-cholovik-vikrav-kabel-pozbavivshi-gromadjan-telefonnogo-zv-jazku-i-dostupu-do-merezhi-internet.htm
новини, 25 вересня 2018

В Онуфріївському районі чоловік викрав кабель, позбавивши громадян телефонного зв’язку і доступу до мережі інтернет


Поліцейські затримали жителя іншої області, який викрав кабель, позбавивши громадян телефонного зв’язку і доступу до мережі Інтернет.


Із повідомленням про злочин до Онуфріївського відділення поліції звернувся керівник місцевого відділення підприємства зв’язку. Правоохоронці встановили особу злодія та повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. 


На місці події поліцейські виявили і вилучили частини пошкодженого кабелю, рукавички, інструменти, а також автомобіль, який використовувався для перевезення краденого. Нині вирішується питання про накладення арешту на транспортний засіб. 


&ft За даними підприємства зв’язку, з оглядових колодязів викрадено кабелю на суму близько 190 тисяч гривень. Остаточну суму завданих збитків буде встановлено після обрахування вартості відновлювальних ремонтних робіт. 


Поліцейські проводять розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід – тримання під вартою, повідомляє Онуфріївське відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області.


962Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: