Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/25/u-politsii-oblasti-pidbili-pidsumki-roboti-grup-reaguvannja-patrulnoi-politsii-za-potochnii-period-foto-.htm
новини, 25 вересня 2018

У поліції області підбили підсумки роботи груп реагування патрульної поліції за поточний період (ФОТО)


Про це йшлося на семінар-нараді за участі керівництва обласного главку відомства, управління превентивної діяльності ГУНП в області та керівників секторів реагування патрульної поліції територіальних підрозділів. 


Під час наради присутні підбили підсумки роботи секторів і груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів та розглянули питання організації їх діяльності. 


Загалом на території області нині працюють 30 груп реагування патрульної поліції. 


Окрім реагування на повідомлення громадян, до їх функцій входить забезпечення публічного порядку та безпеки, патрулювання територій обслуговування, здійснення контролю за дотриманням безпеки дорожнього руху, а також попередження та розкриття злочинів.


Так, за 8 місяців поточного року безпосередньо ГРПП розкрили 369 злочинів, виявили та задокументували більше 17,8 тисяч адміністративних правопорушень. 


Крім того, за участі працівників груп реагування розкрито понад 2 тисячі злочинів.


Також за вказаний період ГРПП задокументували майже 960 фактів керування транспортними засобами в стані сп’яніння. 


Після розгляду результатів роботи, присутні обговорили напрямки діяльності, що потребують доопрацювання.


Також у рамках семінар-наради для керівників секторів реагування патрульної поліції було проведено заняття зі службової підготовки щодо вивчення нормативно-правових актів, що регламентують діяльність відповідних підрозділів, повідомляє управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.


    


1215Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: