Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/25/u-kropivnitskomu-vidbulisja-taktichni-navchannja-z-likvidatsii-naslidkiv-nadzvichainoi-situatsii-foto-.htm
новини, 25 вересня 2018

У Кропивницькому відбулися тактичні навчання з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації (ФОТО)


25 вересня у Донецькому медичному університеті м. Кропивницький з метою відпрацювання взаємодії усіх ланок органів управління та аварійних формувань об’єктів під час виникнення надзвичайної ситуації на об’єкті з масовим перебуванням людей відбулось тренування, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Зокрема, комісія з питань надзвичайних ситуацій навчального закладу, відповідальні особи з питань цивільного захисту та усі працівники закладу і студенти відпрацьовували заходи по запобіганню та реагуванню на пожежу у навчальному корпусі університету.


У свою чергу, начальницький та особовий склад 1-го Державного пожежно-рятувального загону та аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС у Кіровоградській області провів тактичні навчання з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на даному об’єкті.


Керував навчаннями начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк.


Відповідно до тактичного задуму, внаслідок короткого замикання сталося займання у лекційному залі на 3-му поверсі з подальшим прогоранням даху. Умовна пожежа швидко розповсюджується по оздобленню та меблях лекційного залу. Утворюється сильне задимлення, є загроза розповсюдження пожеж на сусідні приміщення. Під час евакуації виявлено, що двоє студентів залишилися у задимленому середовищі. 


У ході навчань усі залучені ланки відпрацювали порядок взаємодії та реагування на надзвичайну ситуацію.


Так, працівники та студенти закладу тренувались правильно діяти при отриманні сигналу цивільного захисту, а вогнеборці вдосконалювали навички реагування на НС на об’єктах з масовим перебуванням людей. 


Загалом до навчань було залучено 6 одиниць техніки та 35 чоловік особового складу 1-го Державного пожежно-рятувального загону та аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС у Кіровоградській області.


                  &ft9



1209Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: