Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/25/privatbank-zniziv-vidsotkovu-stavku-spetsialno-dlja-uchasnikiv-agroekspo-2018.htm
новини, 25 вересня 2018

ПриватБанк знизив відсоткову ставку спеціально для учасників АгроЕкспо 2018


ПриватБанк знизив відсоткову ставку із лізингу транспорту, спецтехніки, обладнання та сільгосптехніки, спеціально для учасників найбільшої агропромислової виставки міжнародного формату в Україні - «АгроЕкспо 2018».


«Цього року ПриватБанк приймає участь у «АгроЕкспо» спільно із нашими партнерами - ПАТ «Ельворті», ТОВ «Промагролізинг Плюс», та Групою компаній «Техноторг» - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми активно готувались до цього грандіозного заходу та підготували спеціальні умови лізингу для всіх учасників виставки - знизили ставки по програмі «Лізинг» до 16% річних. Усі, хто звернуться до наших співробітників, які працюватимуть безпосередньо під час виставки,  з питання фінансування придбання будь-якої спецтехніки чи транспорту, обладнання, сільгосптехніки, отримають миттєве рішення з кредитування та знижену відсоткову ставку».


Найбільший державний банк є уповноваженим банком державної програми часткової компенсації витрат на придбання сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва. Співпраця з Мінагрополітики забезпечує компенсацію відсотків (1,5 облікової ставки за вирахуванням 1 відсотка річних за кредитним договором) з державного бюджету за користування кредитами. Крім того, програма «Агролізинг» адаптована під діяльність аграріїв зі спеціальними графіками погашень, пропонує фермерським господарствам сезонні «кредитні канікули». Клієнти ПриватБанку зможуть погасити кредит таким чином: перші 6 місяців виплачувати тільки відсотки, решту 6 місяців – суму боргу з відсотками рівними частинами.


Минулого року клієнти ПриватБанку, які працюють в агробізнесі, отримали понад 70 млн грн державних компенсацій вартості техніки та обладнання. Це більше половини загальної суми компенсацій в країні. Цього ж року аграрії зможуть взяти участь вжев п’яти державних програмах, спрямованих на підтримку агробізнесу.


1433Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: