Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/25/na-bobrinechchini-startuvali-zbori-z-rezervistami.htm
новини, 25 вересня 2018

На Бобринеччині стартували збори з резервістами



Протягом останніх років у відповідь на події, що відбуваються на сході нашої країни питання територіальної оборони стали одними із провідних в системі оборони, а підготовка особового складу до виконання цих завдань набула значної актуальності. 


Зважаючи на зазначене та в рамках проведення стратегічних командно-штабних навчань «Козацька воля 2018» сьогодні у Бобринецькому районі розпочалися навчальні збори з практичним призовом військовозобов’язаних та резервістів призначених до стрілецької роти окремого батальйону територіальної оборони - повідомляє Кіровоградський обласний військовий комісаріат.


Протягом 5 діб близько сотні осіб під керівництвом досвідчених інструкторів будуть вдосконалювати свої навики володіння зброєю, а також покращувати військові знання та вміння. Зокрема програмою зборів передбачено заняття з тактико-спеціальної, вогневої, інженерної, розвідувальної, військово-медичної, психологічної підготовки та заняття зі зв’язку і військової топографії. 


Подібні заходи є вагомим мотиваційним чинником, який сприяє професійному та самовідданому захисту рідної землі.



            

993Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: