Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/24/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-prezentatsija-knig-margariti-chernenko.htm
новини, 24 вересня 2018

У Кропивницькому відбудеться презентація книг Маргарити Черненко


30 вересня о 14.00 у відділі мистецтв відбудеться презентація книг Маргарити Черненко “Об Арсении Тарковском” та “Зеленая карпатская тетрадь. Сентиментальные истории”.


Маргарита Черненко — літературознавець, педагог, письменник, поет, дослідник творчості А.Тарковського, а такождобрий давній друг бібліотеки, незмінний учасник Днів Арсенія Тарковського. Захистила дисертацію “Поезія Арсенія Тарковського: діалог культур та часів” Доцент кафедри філології КНУ театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого. Автор поетичних збірок «Ветка надежды», «Скажи люблю», «По светлой линии крыла». 


На презентації до уваги читачів буде представлена книга “Об Арсении Тарковском”.У книгу увійшли дослідження авторки про життя та творчість Арсенія Тарковського, про глибинні змісти його філософської лірики та про неперевершену поетичну майстерність.


Книга оповідань “Зеленая карпатская тетрадь” - нова грань таланту Маргарити Черненко. Її проза повна любові, філософських роздумів, особистих переживань: зустрічей та розставань, споминів та мрій.


Запрошуємо кропивничан та гостей міста на презентацію новинок сучасної літератури, дізнатися більше про поета і перекладача, ім’я якого носить одна з центральних вулиць нашого міста, Арсенія Тарковського.


Зустріч відбудеться у відділі мистецтв (І поверх) обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.


Вхід – вільний!


1585Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: