Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/24/rjatuvalniki-v-igrovii-formi-vihovujut-u-malechi-vidpovidalne-stavlennja-do-zhittja-foto-.htm
новини, 24 вересня 2018

Рятувальники в ігровій формі виховують у малечі відповідальне ставлення до життя (ФОТО)


21 вересня у дошкільному навчальному закладі «Дзвіночок», що в смт Голованівськ, відбулась акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Сценарій заходу адаптовано під вік дошкільнят та передбачає поєднання гри, несподіванок, нових знань і рухливих розваг на свіжому повітрі, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Діти в цьому віці радісно та з великою цікавістю сприймають усе нове, яскраве та «доросле», тому наввипередки дошкільнята міряли елементи бойового одягу та засипали питаннями рятувальників: «Навіщо? Чому? Що це?» 


Як завжди, захоплені вигуки лунали під час демонстрації роботи ручного ствола під час гасіння умовної пожежі. Діти із задоволенням спробували себе в ролі приборкувачів полум’я.


На завершення заходу вихованці отримали ще й яскраві листівки із правилами поведінки вдома та на прогулянці, а головне – пообіцяли рятувальникам бути відповідальними, завжди дотримуватись правил поведінки та стати рятувальниками в майбутньому.


                     



1799Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: