Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/24/onlain-prodazh-ovdp-vidkrie-rinok-investuvannja-dlja-fiz-osib-privatbank.htm
новини, 24 вересня 2018

Онлайн-продаж ОВДП відкриє ринок інвестування для фіз. осіб – ПриватБанк


Онлайн-продаж облігацій внутрішньої держпозики фіз. особам, який запускає ПриватБанк за підтримки Мінфіну та НБУ, фактично відкриває для українців новий ринок інвестування в цінні папери. Про це заявила під час виступу на Ukrainian Financial Forum в Одесі заступник голови правління ПриватБанку Галина Пахачук. За її словами, саме банки сьогодні можуть запропонувати абсолютно нові технологічні рішення, що будуть розвивати внутрішній ринок позики для населення, який сьогодні в Україні фактично відсутній.


«Банк має стати для своїх вкладників насамперед фінансовим консультантом з питань інвестування в державні цінні папери та корпоративні облігації, – зазначила Галина Пахачук. – ПриватБанк прагне змінити та змінює профіль своїх пасивів, тому наша мета – розширити лінійку продуктів і стати провідником для клієнтів у світ інвестицій».


Новий сервіс онлайн-інвестування в ОВДП, за словами Галини Пахачук, дозволить дати інвесторам можливість без зайвої бюрократії відкривати інвестиційні рахунки та купувати держпапери, отримувати виписки в держпаперах і легко керувати своїм портфелем. І головне – забезпечити відкритість інформації про котирування паперів і простий вхід і вихід з інвестицій «однією кнопкою».


У вересні ПриватБанк анонсував продаж населенню ОВДП через Приват24. Для запуску нового сервісу ПриватБанк спільно з НКЦПФР розробляє низку змін до нормативних актів, що спростять купівлю ОВДП для фіз. осіб, зокрема зміни до положення № 735 в частині спрощення процедури відкриття рахунку в цінних паперах і положення № 1708 в частині розподілу обов’язків між підрозділами банку під час проведення операцій з цінними паперами.


1236Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: