Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/24/bezrobitnih-znam-janschini-zaproshuvali-do-lav-natspolitsii-ukraini.htm
новини, 24 вересня 2018

Безробітних Знам’янщини запрошували до лав Нацполіції України


З метою організації добору кандидатів на службу до Національної поліції  нещодавно у приміщенні Знам’янського відділу поліціївідбулася презентація діяльності Нацполіції Кіровоградщини.


З метою вибудовування довіри та встановлення плідних стосунків між новою поліцією та громадянами, для яких вона працює і яких має захищати, підвищення обізнаності громадськості з таких питань, як зміна ролі поліції в рамках нового закону «Про Національну поліцію» та практичний вплив нововведень на щоденне життя громадян, нещодавно у приміщенні Знам’янського відділу поліціївідбулася презентація діяльності Нацполіції Кіровоградщини - повідомляє Вікторія Саржевська, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янської міськрайонної філії.


Під час проведення презентації старший інспектор сектору кадрового забезпечення Знам’янського відділу поліції головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Ольга Мироненко розповіла про можливість ознайомлення з умовами набору до Нацполіції,переліком документів та етапами проходження конкурсного відбору, на сайті Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області. Під час активного діалогу представник поліції відповіла на ряд запитань безробітних – потенційних працівників їх колективу.


Присутні отримали інформаціюпро вакантні посади Національної поліції в Кіровоградській області, а саме: поліцейський(за спеціалізаціями), поліцейський (інспектор) патрульної служби, слідчий, дільничний.


О. Мироненко детально ознайомилаприсутніх зправами та обов’язками патрульних поліцейських та їх екіпіруванням. Також вона продемонструвала шукачам роботипрезентацію щодо умов проходження конкурсу, порядку подачі документів, вимог до претендентів.


У результаті проведеного заходу, з 12 учасників 3 особи зацікавилися запропонованими вакансіями таотримали координати для можливого подальшого працевлаштування.


        

1605Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: