Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/21/u-kropivnitskomu-stvorjujut-knigu-interaktiv-dlja-viiskovih.htm
новини, 21 вересня 2018

У Кропивницькому створюють книгу-інтерактив для військових



Сьогодні, 21 вересня, члени громадської організації «Коловорот» розповіли про результати своєї роботи та плани розвитку діяльності. «Коловорот» - центр ресоціалізації військових, який створений командою військових психологів, які створюють коло довіри, підтримки та спільних рішень для військових - повідомляє "Кіровоград24".  


Андрій Фоменко - координатор, психолог ЦРВ «Коловорот» - розповів, які саме методи використовують у своїй роботі.


«Ми впевнені у тому, що саме природні ресурси в роботі психолога є дуже важливими. Тому у нашій роботі влаштовуємо табори та практикуємо пси-туризм. Це - дійсно відрізняється від звичайної психологічної підтримки. Тут у людини вмикаються певні рефлекси, вона розслабляється, виходить із зони комфорту», - каже Андрій Флоренко


За період січень-серпень 2018 року до центру надійшло 578 звернень: 523 - чоловіки, 46 - жінки, 9 - діти до 16 років. А також 74 групових звернень. 


Основні проблеми, з якими звертаються - проблеми СПА, психологічні наслідки стресу, психуедукація і діагностика та інші. 


Також Андрій Фоменко повідомив про те, що незабаром планується вихід інтерактивного видання, здебільшого для війскових, яке потрібно буде заповнювати. 


Співавтором цього проекту  є журналіст Ольга Ткаченко, а партнером депутат та бізнесмен Михайло Бежан.


      

1865Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: