Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/21/sered-pozhezhno-rjatuvalnih-pidrozdiliv-kirovogradschini-prohodit-ogljad-konkurs-na-kraschu-organizatsiju-sluzhbi-foto-.htm
новини, 21 вересня 2018

Серед пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградщини проходить огляд-конкурс на кращу організацію служби (ФОТО)


Відповідно до наказу Управління ДСНС України у Кіровоградській області від 30 липня 2018 р. № 200 «Про проведення у 2018 році огляду-конкурсу на кращу організацію служби в пожежно-рятувальних підрозділах області», згідно із вимогами розпорядчих документів ДСНС України, серед пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградщини наразі проходить огляд-конкурс на кращу організацію служби, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Підрозділи Кіровоградщини змагаються за звання найкращого у організації внутрішньої, гарнізонної та караульної служби. Комісія фахівців Управління ДСНС в області здійснює перевірки службової документації, умов несення служби особовим складом, стан матеріально-технічного забезпечення, знання особовим складом своїх службових обов’язків, техніку безпеки праці тощо. Загалом, усі напрямки службової діяльності підрозділу – реагування на надзвичайні ситуації, робота з персоналом, ресурсне забезпечення тощо – ретельно перевіряється відповідно до встановлених критеріїв.


Даний огляд-конкурс не лише дозволяє визначити найкращий в усіх відношеннях підрозділ, але й виявити недоліки та, що головне – сприяти усуненню усіх «мінусів» у організації служби та недопущенню їх у майбутньому. 


Після завершення перевірок усіх підрозділів, у жовтні цього року буде визначено трьох переможців огляду-конкурсу.


                     


1491Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: