Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/21/komanda-justitsii-zaproshue-molod-kirovogradschini-na-stazhuvannja-v-min-just.htm
новини, 21 вересня 2018

Команда юстиції запрошує молодь Кіровоградщини на стажування в Мін’юст


Мешканці області, які ще навчаються у вищих навчальних закладах або вже здобули вищу освіту, мають можливість простажуватися в обласній юстиції або столичному Мін’юсті. Про це повідомив керівник управління Вадим Гуцул.


«Стати стажерами в обласній юстиції можуть українці віком до 35 років, які є студентами третього і вище курсів або вже закінчили вищі навчальні заклади й не є державними службовцями. Якщо ж є бажання пройти стажування в Міністерстві юстиції, у такому випадку вік претендентів скорочується до 25 років. До речі, подати заявку на проходження стажування можуть усі бажаючі в будь-який зручний для них час, скориставшись сервісом «Соціальний ліфт» у «Онлайн-будинку юстиції»», – розповів Вадим Гуцул.


Після заповнення анкети громадянин має подати до обласного управління юстиції пакет документів, до якого входить:

1.  Заява про проходження стажування.

2.  Копії паспорта, диплома про освіту або ж довідки з навчального закладу.


Максимально стажування може тривати півроку. Під час нього стажери дізнаються про функції структурних підрозділів юстиції та вдосконалять власні знання у сфері юриспруденції.


Для того, щоб дізнатися більш детальну інформацію про умови стажування, звертайтеся до відділу персоналу обласного управління що знаходиться за адресою вул. Дворцова, 6/7, м. Кропивницький.


фото Інформатор

1998Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: