Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/21/hlopets-z-kirovogradschini-stav-barmenom-v-odnomu-z-zakladiv-odesi.htm
новини, 21 вересня 2018

Хлопець з Кіровоградщини став барменом в одному з закладів Одеси


У сучасних умовах ринку праці професійне навчання безробітних сприяє підвищенню їхньої конкурентоспроможності та прискоренню працевлаштування.


Після закінчення загальноосвітнього навчального закладу та невдалої вступної компанії 2017року, Ілля Насальський звернувся до Вільшанської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості з бажанням навчатись - повідомляє Жанна Ступаченко, провідний фахівець з питань зайнятості Вільшанської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


 Завдяки злагодженій роботі профконсультантаЖанни Ступаченкота особистого консультанта Олени Говорунець,Ілля вирішив опанувати професію бармена на базі Державного навчального закладу «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості».


За час навчання, разом з іншими слухачами, Ілля опанував основи теоретичної і практичної підготовки з професії бармена. За такий короткий термін навчання (5,5 місяців), Ілля ставсправжнім професіоналом своєї справи та отримав схвальні відгуки про свою роботу від викладачів ЦПТО та роботодавців м. Одеси, у закладах харчування яких проходив виробничу практику.


Після випуску Ілля працевлаштувався за набутою професією до одного з найкращих ресторанів м. Одеса. Бажаємо випускнику гідної оплати праці, творчих успіхів та кар’єрного росту.




1731Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: