Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/20/osbb-na-zhadova-nalashtovano-na-novi-peremogi.htm
новини, 20 вересня 2018

ОСББ на Жадова налаштовано на нові перемоги


У червні на мікрорайоні Жадова відбулася зустріч міського голови Андрія Райковича та секретаря міської ради Андрія Табалова з мешканцями. Тоді влада пообіцяла оперативно вирішити 6 важливих прохань городян. Щойно тут прозвітували про те, що зроблено – за участю депутата округу Андрія Табалова,  керівника міськводоканалу Валентини Давидчук та заступника начальника управління житлово-комунального господарства Тетяни Савченко.


Мешканці будинку по вул. Жадова, 21 корп 2 і 3створили ОСББ«Переможець-21» майже два роки тому. Це понад півтисячі мешканців багатоповерхівок. «1 жовтня буде два роки, як ми об’єдналися. За цей час виконано багато справ і ще є чимало планів. Спасибі міській раді за підтримку наших ініціатив. Як правило, ми доносимо їх на зустрічах на окрузі з депутатом Андрієм Табаловим», - зауважилаголова ОСБ Тетяна Джулай.


Мешканці мікрорайону зверталися з такими проханнями:перенести сміттєвий майданчик, відновити вуличне освітлення, замінитиводостічні системи та труби в підвалах, переобладнати каналізацію, відремонтувати дорогу на прибудинковій території. Учасники зустрічі запевнили, що більшість із цих пунктів виконана.


«Житловий фон міста застарів та накопичив багато проблем. Дуже радує, що до їх вирішення приєднуються ОСББ та співвласники будинків. Така активність на користь усім. Ці люди не чекають, що за них усе зроблять, багато справ вирішують самотужки. А те, що не під силу ОСББ – озвучують та просять про допомогу. Я закликаю усіх городян займати активну громадську позицію», - зазначив Андрій Табалов.


На наступний рік заплановане переобладнання зливової системи, аби під час дощів вода не збиралася в підвалах. Зараз виготовляється проекто-кошторисна документація. Також мають бути закладені кошти на ремонт доріг у дворах будинків. Проте тільки після того, як вирішаться всі комунікаційні проблеми, аби не руйнувати нове покриття. Ці питання депутат округу тримає на контролі.


             

2177Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: