Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/14/tri-dtp-v-oleksandrii-za-uchasti-skuteristiv.htm
новини, 14 вересня 2018

Три ДТП в Олександрії за участі скутеристів


Три ДТП за участі скутеристів сталося за два дні в Олександрії, повідомляють «Олександрійські новини» з посиланням на ALEX City у Фейсбук. Зокрема, 12 вересня водій скутера Хонда не пропустив пішохода. Сталося це на пішохідному переході на Соборній площі. Характерно, що і винуватець, і постраждалий – обоє неповнолітні. На щастя, пішохід отримав лише легкі тілесні ушкодження - повідомляють Олександрійські новини.


Вже наступного дня скутерист, рухаючись по вулиці Григорія Усикаповз транспорт, що зупинився біля перехрестя, на швидкості «зніс» бічне дзеркало в автомобілі «Жигулі». На місце пригоди виїхали поліцейські і з’ясувалося, що водій скутера був напідпитку.


Цього ж дня сталося ДТП по вулиці Діброви, винуватець якого втік з місця пригоди. Він виїхав з воріт автостоянки і перекрив дорогу водієві скутера, який рухався по дорозі. Внаслідок удару об автомобіль і падіння скутерист був травмований. А от водія легковика тепер розшукують, інформує "Кропивницький.UA".


915Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: