Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/14/netverezii-vodii-vaz-vletiv-u-derevo-ta-vschent-rozbiv-svoe-avto-foto-.htm
новини, 14 вересня 2018

Нетверезий водій ВАЗ «влетів» у дерево та вщент розбив своє авто (ФОТО)


13 вересня близько 19-ї години по вулиці Марка Вовчка в напрямку вулиці Буровугільна, що у Кропивницькому рухався автомобіль ВАЗ, водій якого не обрав безпечної швидкості, втратив керування та здійснив наїзд на перешкоду, якою виявилось дерево біля дороги. Свідки події одразу викликали медиків та поліцейських - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


На місці події бригада швидкої надала водію першу медичну допомогу. Але від госпіталізації він відмовився. У свою чергу інспектори опитали свідків події, яких виявилось чимало, та встановили обставини пригоди. За скоєння ДТП поліцейські склали на водія протокол за ст.124 КУпАП.


Також інспектори виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували йому пройти огляд на місці або у спеціалізованому медичному закладі. На що горе-водій відмовився. У результаті патрульні склали на нього протокол за ч.1 ст.130 КУпАП.


         


1313Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: