Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/14/na-kirovogradschini-zavdjaki-jarmarku-vakansii-bezrobitna-povernulas-do-svogo-profesiinogo-fahu.htm
новини, 14 вересня 2018

На Кіровоградщині завдяки ярмарку-вакансій безробітна повернулась до свого професійного фаху


Міні-ярмарки вакансій – це обопільна користь як для роботодавців, які мають змогу оперативно укомплектувати підприємство необхідними кваліфікованими кадрами, так і для шукачів роботи, що в досить короткий строк можуть вирішити питання своєї зайнятості .


Так, з метою задоволення кадрових потреб фізичної особи-підприємця Виходця О.П.,  в Онуфріївській районній філії обласного центру зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій за професією «продавець продовольчих товарів», учасниками якого стали близько 10 осіб з числа безробітних - повідомляє Світлана Яцун, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Онуфріївської районної філії обласного центру зайнятості.


У рамках заходу керівник підприємства Олексій Виходець детально поінформував претендентів про діяльність підприємства, вимоги на заявлену вакансію, переваги та умови праці, рівень її оплати та ін.


Крім цього, з шукачами роботи були проведені індивідуальні співбесіди, за результатами яких одна особа направлена безпосередньо на підприємство для проходження професійного навчання шляхом стажування безпосередньо на робочому місці та вирішення питання подальшого працевлаштування.


Безробітна Любов Станіславівна говорить: «Я за професією продавець продовольчих товарів. Завдяки цьому заходу в мене з´явився непоганий шанс отримати  роботу у сфері торгівлі. Впевнена, що після стажування я буду працевлаштована, а це означає, що в мене буде все гаразд».


Загалом з початку року у тісній співпраці з роботодавцями району 130 місцевих мешканців отримали роботу. Співпраця у даному напрямку триватиме й надалі.

 



917Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: