Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/13/v-oleksandrii-politseiski-vlashtuvali-dlja-uchniv-vidkritii-urok.htm
новини, 13 вересня 2018

В Олександрії поліцейські влаштували для учнів відкритий урок (ФОТО)


Під час зустрічі працівники поліції познайомили школярів зі своєю професією та провели з дітьми правовиховну бесіду. У рамках профілактичного заходу «урок з поліцейським» працівники ювенальної превенції та інспектори групи реагування патрульної поліції Олександрійського відділу поліції завітали до загальноосвітньої школи № 2, де провели відкритий урок із учнями 4, 5, 8 та 9 класів - повідомляє Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області.


Для школярів поліцейські влаштували міні-виставку спеціальних засобів захисту, які правоохоронці використовують у своїй діяльності. Учні мали можливість приміряти їх та сфотографуватися, а також оглянути службовий автомобіль поліцейського.


Спілкуючись із школярами, працівники ювенальної превенції звернули увагу дітей на неприпустимість вчинення правопорушень та протиправних дій. І наголосили, що у разі необхідності школярі завжди можуть звернутися до поліцейських за допомогою.



         

1279Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: