Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/13/remonti-dorig-kirovogradschini-pid-pilnim-kontrolem.htm
новини, 13 вересня 2018

Ремонти доріг Кіровоградщини під пильним контролем


На Кіровоградщині триває  будівельний сезон. Найактивніше просувається робота на дорозі державного значення Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв – там ведеться поточний середній ремонт - повідомляє Прес-служба САД у Кіровоградській області.


Роботи розпочали наприкінці червня одразу дві підрядні компанії. В ремонті на разі близько 16 км шляху, які розділені на кілька ділянок. На деяких роботи вже завершені, а десь наближаються до фінішу. Кожен етап ремонту під пильним контролем кількох лабораторій – підрядника, лабораторії Служби автомобільних доріг та лабораторія НТЦ «Дорожній контроль якості».


Днями спеціалісти Дорякості знову працювали на Кіровоградщині.


Ми працюємо за державні кошти, за кошти платників податків, тож не маємо права використовувати їх неякісно, - говорить інженер відділу якості та техконтролю Служби Володимир Міщенко. – На разі всі показники в нормі, підрядник чітко дотримується норм та стандартів, тож претензій до якості ми не маємо. Сподіваємося, так робота йтиме й надалі.


За умови дотримання перевізниками граничних навантажень, відремонтована дорога простоїть 10 років. У разі передчасних пошкоджень, згідно укладених договорів, підрядник власним коштом зобов’язується їх усунути.


Нагадаємо, фінансування поточного середнього ремонту доріг на Кіровоградщині відбувається за активної підтримки Укравтодору та Уряду за рахунок коштів державного бюджету.



1605Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: