Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/13/patrulni-zupinili-vantazhivku-jaka-perevozila-metalobruht-bez-dokumentiv.htm
новини, 13 вересня 2018

Патрульні зупинили вантажівку, яка перевозила металобрухт без документів


Перевезення металобрухту без документів, імовірно, самовільну зміну номерів агрегатів та реєстраційний документ на авто з ознаками підробки виявили патрульні за день - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Вчора близько 10-ї години на вулиці Мурманській кропивницькі патрульні зупинили вантажівку, яка рухалась у напрямку міста та порушувала ПДР. При перевірці документів інспектори з’ясували, що водій не мав при собі товарно-транспортної накладної на металобрухт, який перевозив.


О 15-й годині інший екіпаж патрульної поліції отримав виклик з територіального сервісного центру МВС в Кіровоградській області. На місці інспектори з’ясували що під час проходження транспортним засобом обов’язкової експертизи працівники виявили, що номер кузова, ймовірно, піддавався механічній обробці. Після встановлення всіх обставин справи разом зі слідчими інспектори тимчасово затримали транспортний засіб та доставили його для зберігання на спеціальний майданчик.


Ще через три години патрульні зупинили автівку, номерний знак якої був зареєстрований в одній з невизнаних республік, що не відповідає вимогам Віденської Конвенції про дорожній рух 1968 року, підписаної Україною. При перевірці документів інспектори виявили, що у водія відсутній поліс обов’язкового страхування, а реєстраційний документ на авто не співпадає з його номерним знаком.


В усіх зазначених випадках поліцейські викликали слідчих та забезпечили охорону місця події до їхнього приїзду.

      

1337Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: