Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/13/na-kirovogradschini-atovets-vidkriv-vlasnii-dorozhnii-biznes.htm
новини, 13 вересня 2018

На Кіровоградщині АТОвець відкрив власний «дорожній» бізнес


Участь у бойових діях для багатьох стає переломним моментом, що змушує переглянути усталені життєві пріоритети і прагнення. Саме тому більшість учасників АТО, після повернення додому, прагнуть до розбудови нашої держави, у т. ч. шляхом створення для себе та інших земляків нових робочих місць - повідомляє Олена Пипич, начальник відділу активної підтримки Світловодської міськрайонної філії обласного центру зайнятості.


Вадим Гаркуша до участі в АТО працював водієм автотранспортного засобу та машиністом автомобільного крана на підприємстві «Світловодськпобут». Про підприємницьку діяльність тоді двадцятирічний юнак навіть не замислювався. Але три роки служби у Збройних Силах України, в тому числі і в зоні АТО, загартували характер і породили бажання бути незалежним, стати самому собі господарем.


Невдовзі після демобілізації з військової служби Вадим Вікторович звернувся до Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості за допомогою у пошуці роботи. На інформаційному семінарі «Як розпочати свій бізнес» він почув про можливість отримати одноразово допомогу по безробіттю для започаткування власної справи. На захід були запрошені успішні підприємці, в минулому безробітні,які поділилися своїм особистим досвідом у цій сфері. Це стало для демобілізованого військовослужбовця поштовхом  розпочати свій бізнес, де ти відповідаєш за всі результати роботи.


«Війнанавчила швидкого реагування на змінні обставини, – говорить Вадим.–Розвинула інтуїцію, «чуйку», готовність ризикувати,  а ще дала величезний потенціал стресостійкості. Тож я твердо вирішив займатися підприємництвом». 


Незабаром Вадим Вікторович успішно захистив бізнес-план з транспортних перевезень і отримав одноразову допомогу по безробіттю для започаткування підприємницької діяльності.  Ініціативу  чоловіка підтримав батько, допоміг у придбанні транспортного засобу.


Зараз молодий підприємець успішно перевозить  вантажі по території України.  Робота ця не з легких: години за кермом, висока відповідальність перед замовниками,  маса різних ситуацій  на дорозі,  але  це не лякає колишнього воїна. Вадим мріє в майбутньому розширити  коло замовників, побувати за кордоном, здійснивши, таким чином, ще одну мрію – подорожувати світом.


Тож, побажаємо Вадиму щасливих життєвих і автомобільних доріг.



1471Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: