Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/20/zhurnalisti-kropivnitskogo-otrimali-nagorodi-na-gendernomu-forumi-u-mikolaevi.htm
новини, 20 серпня 2018

Журналісти Кропивницького отримали нагороди на Гендерному форумі у Миколаєві

​​ Організували та провели Гендерний форум у Миколаєві Волинський прес-клуб, Гендерний центр Волині, Незалежна громадська мережа прес-клубів України та Програма «У-Медіа» (Інтерньюс) - для медійників і медійниць із Одеської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької та Кіровоградської областей.

​Програма форуму була насиченою і цікавою. Особливо приємно було бачити серед спікерок заходу нащу землячку - експертку з оцінки гендерного впливу Світлану Геращенко. Також актуальною інформацією поділилися Олена Стрельник – докторка соціологічних наук, гендерна дослідниця, авторка книги «Турбота як робота», Наталія Делієва – голова ГО «Асоціація жінок України «Дія», директорка БО «Перший благодійний театральний фонд» та Оксана Ярош – докторка політичних наук, директорка Гендерного центру Волинської області, гендерна експертка.

Більше того, були на форумі і сюрпризи, зокрема координаторка Волинського прес-клубу Богдана Стельмах провела нагородження учасників та учасниць цьогорічного Конкурсу журналістських матеріалів на гендерну тематику. Серед переможців було відзначено двох із кропивницького - Дмитра Семенюка та Людмилу Макей! Також грамоти і примірники порадника «Гендерна чутливість українських медіа» отримали ще кілька журналістів із нашого міста.

- Я щиро дякую всім медійників та медійницям, які знайшли час і мали бажання, щоб провести цілий день на форумі, присвятивши увагу темі гендеру
, - коментує координаторка Прес-клубу реформ із Кропивницького, Вікторія Талашкевич.

​Захід пройшов у межах проекту «Гендерний простір сучасної журналістики: від теорії до практики», що реалізовується Волинським прес-клубом у партнерстві з Гендерним центром Волинської області, Незалежною громадською мережею прес-клубів України та за підтримки програми «У-Медіа» (Інтерньюс).

1400Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: