Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/20/za-kradizhku-naruchnogo-godinnika-cholovik-mozhe-sisti-na-4-roki.htm
новини, 20 серпня 2018

За крадіжку наручного годинника чоловік може «сісти» на 4 роки


Повідомлення про пригоду надійшло до Кропивницького відділу поліції на лінію «102». За інформацією правоохоронців, у вечірній час доби на одній з вулиць обласного центру у 33-річного місцевого жителя невідомий, із застосуванням фізичної сили, відібрав наручний годинник - повідомляє  Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області.


«У ході проведення оперативно-розшукових заходів за прикметами, які вказав потерпілий, працівниками карного розшуку було затримано підозрюваного. Встановлено, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 21-річний раніше судимий кропивничанин. Речовий доказ вилучено», - повідомив т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Сергій Сухопар.


Особу затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.


Поліцейські розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж», санкцією якої за ці дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.


фото - zt-news.org.ua

1177Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: