Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/20/v-oleksandrii-dvoe-cholovikiv-vinesli-z-budinku-10-000-griven-ta-dva-mobilniki-.htm
новини, 20 серпня 2018

В Олександрії двоє чоловіків винесли з будинку 10 000 гривень та два «мобільники»


До відділу поліції повідомлення про злочин надійшло від 40-річної місцевої жительки. До помешкання жінки проникли невідомі особи та заволоділи її грошима і майном. У результаті вжитих заходів поліцейські затримали грабіжників «за гарячими слідами» - повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.


За інформацією правоохоронців, чоловіки відкрито заволоділи грошовими коштами у сумі 10000 гривень і двома мобільними телефонами місцевої мешканки.


«На пошуки зловмисників, які скоїли грабіж, були задіяні всі наряди, що працюють у місті. Під час проведення слідчо-розшукових дій працівники поліції встановили осіб, причетних до кримінального правопорушення. Ними виявилися місцеві мешканці, 33 та 20 років.


Чоловіків затримано у порядку ст. 208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.


1198Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: