Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/17/rjatuvalniki-nagadali-vidpochivalnikam-blakitnogo-ozera-pravila-povodzhennja-na-vodi.htm
новини, 17 серпня 2018

Рятувальники нагадали відпочивальникам Блакитного озера правила поводження на воді

 

Завжди багато людей купається та насолоджується сонцем біля Блакитного озера, що у Світловодському районі. Вода у озері, кажуть, має особливо цілющі сили, як і голуба глина, що утворює береги водойми. Проте глибина озера також достатньо велика – не менше 15 м, тому поряд із задоволенням завжди на необачних відпочивальників чатує небезпека.


Щоб не допустити у цьому мальовничому місці нещасних випадків, рятувальники неодмінно включають Блакитне озеро до плану профілактичної роботи - повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


Так, 16 серпня фахівці Управління ДСНС в області спільно із працівниками місцевого пожежно-рятувального підрозділу прибули до озера та поспілкувались із відпочивальниками про те, як отримувати від купання лише позитивні враження та відчуття.


Зокрема рятувальники повідомили громадянам сумну статистику загибелі людей на воді та порадили не заходити у воду напідпитку, дуже пильно слідкувати за дітьми, не запливати на глибину без достатнього досвіду тощо.


Усі ці правила громадянам відомі, але щоб більше вплинути на їхню свідомість, рятувальники на підкріплення слів роздавали застережні листівки.


        


1051Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: