Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/17/politseiski-rjatuvalniki-ta-lisniki-spilno-proveli-reid-u-lisi-na-svitlovodschini.htm
новини, 17 серпня 2018

Поліцейські, рятувальники та лісники спільно провели рейд у лісі на Світловодщині


Несприятлива для людини зміна клімату на планеті спричинена багатьма факторами, але знищення зелених зон вогнем – одна із найвагоміших причин. Не завжди недбалість людей є чинником загорянь: під час сильної спеки у поєднанні з вітром можливе самозаймання сухої підстилки та трави.


Поряд з цим найбільшу частку пожеж на відкритих територіях та у лісових масивах спричиняють люди та їхня діяльність.


Щоб пробудити свідомість якомога більшої кількості громадян, об’єднали зусилля рятувальники, лісники та поліцейські. Спільні рейдові перевірки представників трьох відомств відбуваються постійно в усіх лісах, лісопарках та парках Кіровоградської області впродовж пожежонебезпечного періоду - повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


16 серпня проведено такий рейд у лісовому масиві Світловодського району, що розташований неподалік Блакитного озера. Учасники відпрацювання – фахівці Управління ДСНС в області, Світловодського райвідділу У ДСНС в області, лісового господарства та Нацполіції нагадали відпочивальникам правила пожежної безпеки під час перебування у лісі та роздали листівки застережного змісту.


             

1299Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: