Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/16/u-kropivnitskomu-poproschalisja-iz-kontraktnikom-jakii-zaginuv-u-pershii-misjats-sluzhbi-u-zoni-oos.htm
новини, 16 серпня 2018

У Кропивницькому попрощалися із контрактником, який загинув у перший місяць служби у зоні ООС


Сьогодні, 16 серпня у Кропивницькому попрощалися із 40-річним військовим Михайлом Яровим, який загинув 13 серпня, підірвaвшись нa ворожій міні у зоні проведення Операції Об’єднаних сил на Донбасі. 


Як повідомляє кореспондент УНІАН, провести бійця в останню путь прийшли військовослужбовці, очільник міста та небайдужі містяни. Єпископ Кропивницький та Голованівський Марк відслужив панахиду за загиблим.


Михайло Яровий народився 19 вересня 1977 року в Кропивницькому. Закінчив загальноосвітню школу № 22 та професійне училище № 4 за спеціальністю слюсар-ремонтник. Пройшов строкову військову службу. 


Працював на заводі «Червона зірка», підприємстві «Креатив». З липня цього року після підготовки у навчальному центрі був зарахований до лав Збройних сил України за контрактом. Проходив службу у військовій частині A 0666. Загинув 13 серпня, підірвaвшись нa ворожій міні під чaс переміщення по території від спостережного пункту. Раніше у 28 бригаді розповіли, що Яровий загинув увечері: "Перебував на спостережному посту. Почув постріл і пішов перевірити, але підірвався на міні". 


У нього залишилися дружина, з якою перебував у цивільному шлюбі, маленька дитина і мати 1939 р.н.


Фото з фейсбук зі сторінки  Олександр Ратушняк


               

1271Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: