Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/16/sljusariv-ta-elektrogazozvarnikiv-kirovogradschini-zaproshujut-na-robotu-v-kiiv.htm
новини, 16 серпня 2018

Слюсарів та електрогазозварників Кіровоградщини запрошують на роботу в Київ


Презентація послуг служби зайнятості та проведення різноманітних семінарів, є вагомим стимулом до ефективного пошуку роботи безробітними, а також плідної співпраці з роботодавцями.


ТОВ «АПБ ТОПАЗ» один з клієнтів служби зайнятості, підприємство спеціалізується на будівництві житлових і нежитлових приміщень і має будівельну ліцензію на виконання загальнобудівельних робіт по влаштуванню внутрішніх систем опалення, монтажу котелень, індивідуальних теплових пунктів, систем водопостачання та водовідведення та влаштування систем пожежогасіння - повідомляє Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Наразі роботодавець терміново потребує слюсарів-сантехніків та електрогазозварників.


Зарплата, яку пропонує підприємствонайманим працівникам, складає від 12 тисяч гривень. Також роботодавець сприяє у професійному навчанні, а іногороднім працівникам надається гуртожиток (оплата за рахунок робітника у сумі 1000 грн. на місяць).


Юридична та фактична адреса товариства: м. Київ, вул. Пріорська,21. 


За більш детальною інформацією звертайтеся до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості за місцем вашого проживання.




755Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: