Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/16/na-kirovogradschini-znaishli-14-richnogo-vtikacha-jakii-pislja-svarki-z-ridnimi-pishov-z-domu.htm
новини, 16 серпня 2018

На Кіровоградщині знайшли 14-річного «втікача», який після сварки з рідними пішов з дому


Повідомлення про пригоду надійшло до Олександрівського відділення поліції за спецлінією 102 близько 2 години ночі 16 серпня. Встановлено, що напередодні ввечері 14-річний житель одного з сіл району після сварки з рідними залишив місце проживання - повідомляє Олександрівське відділення поліції Кіровоградської області.


«На пошуки дитини було орієнтовано весь особовий склад підрозділу, а також залучено членів Бовтиського громадського формування, - розповідає начальник Олександрівського відділення поліції Володимир Кучер.- Завдяки проведеним розшуковим заходам близько 8 години ранку поліцейським вдалося встановити місцеперебування хлопчика – в районному центрі, що знаходиться на значній відстані від населеного пункту, де він мешкає. На щастя, хлопець не став жертвою злочину».


  З неповнолітнім проведено роз’яснювальну бесіду.


  Наразі відносно матері хлопця поліцейськими складено протокол про адмінправопорушення за ч.1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей», згідно санкції якої за ці дії передбачено попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


971Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: