Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/15/tsogorich-ponad-200-uchasnikiv-ato-z-kirovogradschini-otrimali-robotu.htm
новини, 15 серпня 2018

Цьогоріч понад 200 учасників АТО з Кіровоградщини отримали роботу


Одним із пріоритетів діяльності обласної служби зайнятості – сприяння поверненню людей з інвалідністю до трудової діяльності.


«Громадяни з обмеженою працездатністю мають можливість в центрі зайнятості без перешкод отримати широкий спектр соціальних послуг з урахуванням рекомендацій органів медико-соціальної експертизи та індивідуальних програм реабілітації. Зокрема, це послуги з підбору роботи, у тому числі тимчасової, профорієнтації, професійного навчання, а також інформаційні та консультаційні послуги тощо», – повідомила Вероніка Шишкарьова, начальник відділу організації сприяння працевлаштуванню Кіровоградського обласного центру зайнятості.


У січні-липні 2018 року послугами служби зайнятості області скористалися 882 безробітних з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції (АТО), з них 38 осіб з інвалідністю. Допомогу по безробіттю отримували 771 учасник АТО.


Застосовуючи в роботі з даною категорією клієнтів індивідуальний підхід, фахівці центру зайнятості не лише допомагають їм визначити оптимальні шляхи працевлаштування, а й надають психологічну підтримку. 


За сприяння служби зайнятості області у січні-липні 2018 року отримали роботу 212 учасників АТО, з них 5 осіб з інвалідністю. 


У січні-липні 2018 року до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 57 учасників АТО.


Для забезпечення відповідності професійно-кваліфікаційного рівня вимогам роботодавців професійне навчання за направленням державної служби зайнятості проходили 60 учасників АТО, повідомляє відділ організації сприяння працевлаштуванню Кіровоградського обласного центру зайнятості.


790Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: