Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/15/shukachi-roboti-na-kirovogradschini-mozhut-vivchitis-na-frezeruvalnika.htm
новини, 15 серпня 2018

Шукачі роботи на Кіровоградщині можуть вивчитись на фрезерувальника


У кожного є свої вимоги до майбутньої професії, але, разом зі своїми схильностями та бажаннями, необхідно враховувати ще й потребу ринку праці. Саме до професій, які завжди актуальні на ринку праці, належить професія фрезерувальника.


Жоден механізм (у автомобілі, годиннику або комп'ютері) не обходиться без деталей, виготовлених на фрезерних верстатах. З кожним роком зростає складністьобробки деталі, тому сучасний висококваліфікований фрезерувальник мусить мати глибокі технічні знання, постійно вдосконалювати свою майстерність.


У серпні поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітних громадян професії «Фрезерувальник». Ця професія є однією з тих, яка залишається  актуальною  на регіональному ринку праці.


Навчання розпочинається з 31 серпня поточного року, термін навчання 6,1 міс.


Крім того, на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у липні місяці здійснюватиметься навчання за професіями «електромонтажник», «електрогазозварник», «кондитер», «адміністратор», «перукар», «кухар», «бармен», «фрезерувальник» та ін.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавили вказані професії,за більш детальною інформацією звертайтеся до центрів зайнятості.


914Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: