Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/15/kropivnitskii-dzjudoist-vadim-velkov-stav-bronzovim-prizerom-juniorskogo-kubku-evropi.htm
новини, 15 серпня 2018

Кропивницький дзюдоїст Вадим Велков став бронзовим призером юніорського Кубку Європи


Кропивницький дзюдоїст Вадим Велков здобув бронзову медаль на Кубку Європи серед юніорів IJF World Junior Tour, що завершився у м.Клуж-Напока (Румунія) - повідомляє sc.kr.ua


2018 08 12 Velkov2


Даний форум зібрав 290 учасників із 28 країн трьох континентів.


У ваговій категорії до 90 кг вихованець обласної комплексної ДЮСШ «Ніка» провів п’ять поєдинків. Спочатку підопічний тренера Сергія Нечмоні переміг суперника з Фінляндії, але у другій сутичці поступився співвітчизникові, борцю з Києва. У втішних поєдинках він переміг дзюдоїстів із Румунії, Болгарії, а за третє місце у голден скор (додатковий час) утриманням здолав спортсмена з Чорногорії.


Даний старт був відбірковим для участі у Чемпіонаті Європи U-21 з дзюдо, який 14-16 вересня пройде у Софії (Болгарія). Вадим Велков, який є чемпіоном України серед юніорів до 21 року, здобувши медаль на румунському татамі, має високі шанси взяти в ньому участь. Остаточний склад на Софію сформує тренерська рада Федерації дзюдо України.


Юніорський Кубок Європи проводився 11 і 12 серпня у румунському місті Клуж-Напока та приніс українським дзюдоїстам 15 нагород, у тому числі - два «золота» від Катерини Саблєвої (до 44 кг) і Дільшота Халматова (до 55 кг). Загалом в України за підсумками змагань - третє місце в медальному заліку.


2018 08 12 Velkov



1179Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: