Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/15/kropivnichan-zaproshujut-na-blagodiinii-knizhkovii-auktsion-i-dopomogti-onkohvoromu-dmitru-tsibriju.htm
новини, 15 серпня 2018

Кропивничан запрошують на благодійний книжковий аукціон, щоб допомогти онкохворому Дмитру Цибрію


У Кропивницькому 5 вересня о 16.00 у приміщенні ОУНБ ім.. Д. Чижевського відбудеться Перший благодійний книжковий аукціон за підтримки департаменту культури, туризму та культурної спадщини, Кіровоградського обласного художнього музею. 


Ініціаторами цієї акції виступили працівники обласної газети «Народне слово» та Міжнародного благодійного фонду «Янгол життя».


Зібрані від продажу книжок кошти підуть на лікування онкохворого школяра з села Плетений Ташлик Маловисківського району Дмитра Цибрія. Хлопчик вже вдруге бореться з лейкозом, пройшовши всі призначені блоки хіміотерапії. Єдиним шансом для нього лишається пересадка кісткового мозку. Операція проводиться у Києві в лікарні ОХМАДИТ.


Придбавши будь-яку із запропонованих вам книжок, ви наблизите здійснення найголовнішої Дмитрової мрії – ЖИТИ.


Серед лотів, наданих для аукціону, книжки Юрія Андруховича, Петра Оссовського, Марини Тарковської, Олександра Кердіваренка, Василя БОНДАРЯ, Олександра Жовни, Бориса Ревчуна, Володимира Могилюка, Павла Чорного, Тетяни Брукс, Василиси Савицької та інших.


939Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Виктор17 серпня 2018 08:01
0
Лечение и исцеление рака в ссылке раздел комментарии. Наберите ниже моего текста:


http://www.nikpravda.com.ua/zhitel-pervomajska-9-letnij-dima-li-nuzhdaetsya-v-pomoshhi/
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: