Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/14/u-znam-jantsi-zhurnalisti-vidvidali-konditerske-pidpriemstvo.htm
новини, 14 серпня 2018

У Знам’янці журналісти відвідали кондитерське підприємство


Харчову промисловість Знам'янки представляє одне з промислових підприємств – ТОВ «Агропродукт», створене на базі колишніх цехів ВАТ «Знам'янський завод продтоварів». Виробництво спеціалізується на кондитерських виробах, таких як соняшникова халва та різноманітне печиво, що випускається під торговельною маркою «Добрим Людям» - повідомляє Вікторія Саржевська, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янської міськрайонної філії.


«Підприємство розпочало свою роботу у 1999 році. З 2006 року створене товариство з обмеженою відповідальністю «Агропродукт». Підприємство спеціалізується на виробництві смачних, корисних і якісних солодощів, які приходяться до душі і дітям, і дорослим», – зазначив Володимир Ткаченко, директор товариства, відкриваючи прес-конференцію. Керівник підприємства розповів про асортимент продукції, нові технології виробництва та європейське сертифікування продукції.


Нині середня потужність підприємства за добу сягає 3 т. та близько  200 т. за місяць. У колективі працює близько 200 людей.


Нині ТОВ «Агропродукт» презентує широкий асортимент кондитерських виробів Для прикладу, тільки халви є 5 різних смаків: цукрова, ванільна, з арахісом, з какао та з родзинками. Щодо печива, то тут теж великий вибір серед якого: вівсяне, «Гармонія», «Кокосик», кукурудзяне, пісочне, домашнє, житнє, «Брауні».


За словами В. Ткаченка, для виробництва солодощів використовується тільки якісна натуральна сировина, традиційні рецептури та сучасне обладнання. Таке поєднання дозволяє отримати кондитерські вироби з відмінними смаковими якостями, безпечними для здоров’я.


Кондитерські вироби підприємства реалізуються в магазинах України та експортуються в страни Європи: Германію, Італію, Грузію, Польщу, Латвію.


«У подальших намірах підприємства розвивати ринок та асортимент печива, максимально будемо механізовувати лінії, – резюмував зустріч Володимир Ткаченко. – Нині на підприємстві є плин кадрів. Люди приходять, ми їх навчаємо всіх, бо маємо специфіку виробництва, навіть халву можна «загубити» руками, не знаючи тонкощі технології. Дуже тісно працюємо з міськрайонною філією обласного центру зайнятості, багато людей приходить саме за їх направленням».


Придбати продукцію ТОВ «Агропродукт» можливо безпосередньо на заводі за адресою: м. Знам’янка, вул. Партизанська 29 а. Крім того магазини «Ніка +» та «Вікторія +» у місті Знам’янка теж реалізують печиво і халву.



      


1966Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: